Lófarok extrákkal / Ponytail with extras

A kendők az utóbbi időben annyira kedveltté váltak, hogy nemcsak a street style olasz királynőin láthatóak, hanem a francia nők is egyre több variációban viselik őket a hajukban. Akik nem érzik magukénak a látványos turbánokat, masnis fejdíszeket és fejkendőket, ők egész egyszerűen a kontyukra, lófarkukra kötik. Ennél könnyedebb és frissebb trükköt el sem lehet képzelni, hiszen csak össze kell fognod a hajad és rákötni a kendőt. Választhatod a sima csomót, vagy megtekerheted kétszer, de a helyes kis kontyokban is úgy festenek, mintha egyenesen odateremtették volna őket. Mutatom a választékot! ;)


 Szimpla gubanc

A legelső változat egy csomó a lófarokra, amit kétszer köss meg, hogy ki ne csússzon a kendő a hajadból! A copfot összefoghatod a tarkódnál vagy egy kicsit magasabban is. Egyenes és hullámos hajjal is jól mutat, a lényeg, hogy a kendő végei szabadon libbenjenek a szélben!



 Felemás kreáció

Nem tudod eldönteni, hogy lófarokba kösd a hajad vagy kontyot formázz belőle? Próbáld ki a "felemás" megoldást, így a frizurád nagy részét laza hullámokban hagyhatod, a maradék mégsem fog zavaróan az arcodba lógni. Ez a típus sem mondható egy cseppet sem unalmasnak, sőt bohémsága miatt a fiatalok körében toronymagasan a legkedveltebb.


 Cseles csiga

Ha beköszönt a kánikula, formázz a loboncodból egy helyes kis kontyot, majd tekerd köré a kendőt egyszer, kétszer, vagy akár többször is. A megmaradt végéket betűrheted a kontyocska alá, hagyhatod lógni, illetve oldalt is megcsomózhatod.


 Girbegurba csutka

Ez az előző konty lazább, "félig" elkészített verziója. Fogd össze a hajad a tarkódnál, majd hajtsd vissza a lófarkad végét egy kicsit és csomózz rajta párat a kendővel. Máris betette a sikk a lábát a hétköznapokba!



 Tekergő remekmű

A kreativitás bajnokai még változatosabbá tehetik a frizurájukat, ha a fonat egyik szálát egy kendővel helyettesítik. Engedd szabadon a fantáziád, itt nem tudsz hibázni!

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése